ozonbehandeling

Wiki Article

Jouw vierwieler staat maar beslagen voor je huis? Wij boenen je auto van onder tot boven tot elk deel weer straalt. De weersbeïnvloedingen doen je nissan weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons een wasbeurt te geven. Na veel buiten op de parkeerplaats te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onweerlegbaar, maar geen nood, in goede handen komt ie er als fonkelnieuw uit te zien. De laklaag wordt weer tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Met alleen de betere autowax te gebruiken en de grootste vakkundigheid leveren we jouw auto weer af. Wil je vele foto's bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite.
Met een grote glimlach komen de buren naar je toe met de vraag of je een nieuwe heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het ondertussen wel, je rijd naar de verjaardag van je moeder en voor je het weet zijn er allemaal krassen bijgekomen door opspattend grind. Zoveel miniscule krasjes in je lak die je liever niet ziet. Het is een naar moment en je bent juist zo voorzichtig. Om nogmaals in een glansrijke bolide te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de beschadigingen dieper zijn, maar daar zijn andere middelen voor nodig. Een uitstekende lak door onze polijstbehandeling geeft je vierwieler weer het aanzien die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Is het niet een fraai gezicht al die glanzende auto's die glimmen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van was dat maar mijn heilige koe? Met onze glascoating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal fantastisch zijn? Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een aanvullende beveiligde laag over je huidige autolak heen die voor meerdere jaren goed is. Alvorens de nano-coating kan worden aangebracht behoort de heilige koe eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt het middel blijven zitten. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere viezigheid van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone auto rondrijdt.

Wil je de binnenkant van je auto laten schoonwassen zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Niks van het interieur slaan wij over, de autostoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Als je de auto al een geruime tijd hebt is deze niet zo netjes meer als dat de bedoeling is. Als je je oom een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige autorit krijgt. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Kia aangenaam geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Alle onprettige geurtjes die in het auto interieur zitten verstopt halen we er uit zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je bestelbus overal brandschoon. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Bovendien kan je zelf kiezen om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor zowel particulieren als bedrijven. Nadat je jouw heilige koe brandschoon hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je tante wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze website voor meer inlichtingen.

Ben je minder blij geworden met je BMW vanwege het feit dat deze er fletch uit ziet? Wij polijsten je auto net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je auto duf doet lijken komt door storm, de weersinvloeden geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de schitterende glans die je auto ooit eens bezat weer terug komt. Voor het fraaiste resultaat zullen we de bovenste laag weer in ere moeten herstellen. Ons team is altijd trots op het eindresultaat, en dat is niet zo raar, want ze maken gebruik van de betere autowax en geven hun ziel en zaligheid. Wil je wat foto's bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze site. Binnenkort staat er dan weer een prachtig fonkelende automobiel voor je garage waar je een zalig gevoel van ervaart.

Je kent het wel, je bent onderweg om wat boodschappen te doen en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krasjes opgelopen door opspattend grind. Spijtig, er valt treurig genoeg niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een prachtige vierwieler te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar is een andere techniek voor. Een uitstekende autolak door onze polijstbehandeling geeft je vierwieler weer het aanzien die het had toen je hem voor het eerst zag. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is als nieuw.

Is het niet een fraai gezicht al die glanzende auto's die glimmen in het stralende van de zon of onder straatverlichting? Dat je de hond aan het uitlaten bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er puik uit? Dat wordt gedaan met glascoating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw vierwieler kan net zo puik worden. Glascoating is een transparante laag over de bestaande lak heen, door dit blijft je voertuig jaren lang extra beschermd. Voordat de glascoating kan worden gepoetst behoort de bolide een schone en gladde lak te hebben om de gel op aan te kunnen brengen. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een schone bolide rondrijdt.

Je auto interieur laten verfraaien zodat deze er weer spik en span uitziet? Niks van het auto interieur zien wij over het hoofd, de zetels en dashboard tot de vloer aan Lees meer toe. Waar is het interieur laten reinigen goed voor? Na verloop van tijd is de binnenzijde lang niet zo schoon meer als in het begin. En wie wilt er nu in een vieze omgeving zitten. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe zalig het auto interieur geurde toen je je Lada net nieuw had gekocht? Alle ongewenste geurtjes die het interieur rijk is vernietigen we zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je bedrijfswagen overal schoon. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Uiteraard kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Wij bieden onze dienstverlening aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. We zouden het fantastisch vinden als je ons wilt aanbevelen bij onder andere je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We verwelkomen je graag.

Report this wiki page